zoom2.jpg
 

Finnimo

Create a new environment capable of adapting to modern ways of (co-)working.

 
 

YEAR  2015 - 2018

SECTOR Offices

DISCIPLINES Concept: renovation & extension - architecture, interior design, landscaping, signage, graphic design

THE QUESTION

How to invite customers into a new attractive environment? How to create a new environment capable of adapting to modern ways of (co-)working?

THE SOLUTION

The front façade is restored to its original “grandeur”. 

At the back, a new extension is built with large glass façades in order to bring in as much natural daylight as possible.

On the interior, a collaborative, open concept workspace is organized around a central green patio cutting through the whole building.

The green central patio is organized by a staircase and elevator, creating access to the different meeting rooms and office floors. The office floors are designed in such a way as to stimulate healthy working methods, making the most of plenty of daylight, greenery and outside fresh air.

 
 
 
19-006+QuickiT+YOUSTUDIO+Finimmo+vue+place.jpg
 
 
 
section.jpg
 
 
 
finnimolight.gif
 
 
fINIMO_WEB - PLANS.jpg
 
 
 
place-luxembourg.gif